Poll: Welke BN’ers zouden Best wel met Iemand Anders naar Bed willen?

Een gekke vraag, die passend is bij deze tijd van de juice kanalen die iedere keer met vreemdgaan verhalen komen. Maar je weet nooit in hoeverre dat vreemdgaan ook vreemdgaan. Er zijn misschien immers ontzettend veel BN’ers die gewoon een open relatie hebben, waarvan zowel de man als de vrouw het met iemand anders mag doen. Het lijkt dan voor de buitenwereld alsof die personen vreemdgaan, maar in de praktijk bij hun relatie is er niks aan de hand. Maar doordat ze hun open relatie geheim willen houden, zeggen ze het niet. We hebben het dan niet over dat BN’ers een tweede relatie er op na houden. Maar alleen bv een keer met iemand naar bed mogen en verder niks, waardoor hun relatie gewoon goed blijft. Het is dan puur een eenmalig uitje. Maar daarom de poll hieronder wat van toepassing is in deze tijd. Hieronder zie je een aantal namen van bekende vrouwen. En aan jou de keus wie je denkt dat zij best wel eens een keer met een ander het bed wilt delen. Ook al zou het niet van de partner mogen. Denk echt wat zij denken in hun hoofden en kies niet je eigen voorkeuren. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk bij 1 keer stemmen. Dus breng je stem hieronder uit!

Welke BN'ers zouden Best wel met Iemand anders naar Bed willen?