Cecilia Adoree Blokkeert Mensen om Niets

En nee, het is niet bij deze site gebeurd. Bij een persoon die deze site tipt, aangezien deze site ook een keer door haar is geblokkeerd op Instagram. En werkelijk ook toen om niks. Zo’n 2 jaar geleden. Maar deze persoon vroeg iets aan haar (wil liever anoniem blijven en ook wat ie gezegd heeft). Maar uit de screenshot die ie op heeft gestuurd, gaat het nergens over. Hij of zij had gewoon een vraag waar dat is waar ze naartoe ie geweest, zodat die persoon er ook naartoe kan. Gewoon een vraag of iets bevalt. En opeens krijgt die persoon een blokkade van haar. Alsof hij haar een dickpic heeft gestuurd, terwijl het misschien ook een vrouw kan zijn. Cecilia Adoree blokkeert echt iedereen die gewoon een aardige simpele vraag stelt. Ooit in de corona periode (ook 2 jaar geleden) volgde deze site online via de webcam voor de gein een yoga webcam sessie bij haar met nog 10 anderen erbij via de webcam. Niet om mee te doen, maar gewoon te kijken of yoga wat is. Gewoon als toeschouwer. Maar toen vroeg deze site of ze een bepaalde persoon kende (zag dat zij iemand kent via Facebook die ik ook ken). En toen schreeuwde ook van: WAT! NA DE YOGA SESSIE, met een kwade stem. Al die mensen die op de webcam zaten, keken met verbazing hoe zij had gereageerd. Maar na de sessie moest ik wel even 10 minuten met haar praten, waar ik niet op zat te wachten. En helemaal geen spijtbetuiging niks. Alsof het normaal is dat je eerst iemand in het openbaar uitscheld, om vervolgens net te doen alsof er niks aan de hand is. Zo’n rare webcam sessie was dat. Dit zegt de site (nooit eerder gezegd) dat ze achter de schermen ook zomaar op mensen boos wordt tegen vreemden. Tegen mij dan. Ik had daarvoor toen nog geen woord gezegd. Gewoon gewacht totdat iedereen online kwam. Het typische is dat deze site vaak naar voorstellingen gaat. Nooit wat aan de hand. Komt deze site met een BN’er in contact en er is meteen gedonder, zonder wat te hebben gedaan. Deze site heeft nooit gedonder met iemand, behalve met BN’ers. Niet wetende dat ik de site eigenaar ben. Wat de reden dat BN’ers zo tegen mensen doen is onbegrijpelijk. Maar daarom dit verhaal, om te vertellen hoe Cecilia Adoree zomaar uit het niets mensen blokkeert en kwaad wordt op mensen in het openbaar zonder enige aanleiding. Als ze dit voor de schermen zo doet of bij media bedrijven, dan kan ze showbizz wel gedag zeggen. Het is misschien niet netjes wat deze site zegt. Maar ja, wat zij deed was veel minder netjes en nooit eerder gezegd op deze site. Als BN’ers zulke dingen doen wat niet door de beugel kan (asociaal gedrag, vreemdgaan enz), dan krijg je dit soort situaties. En dan mag het gemeld worden wegens maatschappelijk belang. Er is dan geen rechter die de BN’er in het gelijk zou stellen, als er voldoende bewijs getoond kan worden.