Victoria Koblenko ook naar een Blootvoorstelling geweest nav Deze Site

Vorige week meldde deze site dat er een voorstelling is van Ita (The Damned) in het Bostheater waar heel veel naakte mannen te zien zouden zijn (geen vrouwen). Gisteren kon de site je melden dat Kimberley Klaver ernaar toe is geweest. Net doen alsof het om de mooie voorstelling ging. Maar waarschijnlijk gewoon via deze site een kaartje had geboekt om blote mannen te zien op toneel. Niet zeker, maar wel heel toevallig, wetende dat ze mijn site bezoekt. Dus een voorstelling bezocht nav een tip van deze site. En vandaag ook weer. Maar nu Victoria Koblenko. Zij geeft op haar instagram aan dat die voorstelling een mooie voorstelling was over het verleden. Maar uiteindelijk kwam er ook veel bloot in voor wat ze wist nav deze site. Dus de kans dat ze daar naartoe ging om blote mannen te bekijken op toneel nav het bericht op deze site is ook zeer groot. Waarom het ook zo toevallig is? De voorstelling loopt al sinds half juni. Tot eind juli (nu uitverkocht) is de laatste voorstelling dagelijks te zien. En toevallig hebben beide vrouwen een kaartje geboekt voor 1 week later. Dus op de dag van publicatie hier gelezen en geboekt voor een week later. Waarom niet 2 weken voor publucatie. En waarom precies een week later na het bericht? Als 1 persoon het doet, kan het misschien toeval zijn. Maar als 2 personen precies op dezelfde dagen na publucatie ernaar toe gaan, dan kan het bijna niet anders dat het via deze site hebben besteld. Om onder andere blote mannen te zien. En natuurlijk ook voor een leuke voorstelling. Al met al is Victoria Koblenko er ook naartoe gegaan nav het bericht op deze site om onder andere blote mannen te bekijken. En vrouwen maar zeggen dat mannen viespeuken zijn :>. Hieronder zie je een plaatje dat ze vanuit het publiek heeft genomen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.