Versierder van Maan is Dood

Hieronder zie je een filmpje waarin een man van Nieuwe Gasten probeert om bekende vrouwen te versieren. En zo deed hij dat ook bij Maan. Hij vond haar altijd wel leuk. Maar vandaag blijkt dat hij is overleden. Waaraan is niet bekend. Hij is maar 27 jaar geworden. Aangezien Maan hem pas nog heeft ontmoet voor dat filmpje, waarbij ze geen interesse had in een date met hem, komt het voor Maan waarschijnlijk ook hard aan. Het staat nauwelijks in de media. Dus de kans bestaat dat ze het van dit bericht hier moet vernemen, aangezien ze ook hier vaak de site bezoekt. Naast Maan is dit een hele grote schrok voor Lieke Augustijn. Zij zaten altijd samen wekelijks de Podcast Lekker Lullen de Podcast te maken. Die laat het ook weten. Verder was hij goed bevriend met Britt Scholte. Hieronder kan je zien hoe hij Maan tot een maand geleden probeerde te versieren door haar mee uit te vragen. Vanaf 9.30

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.