Versierder van Maan is Dood

Hieronder zie je een filmpje waarin een man van Nieuwe Gasten probeert om bekende vrouwen te versieren. En zo deed hij dat ook bij Maan. Hij vond haar altijd wel leuk. Maar vandaag blijkt dat hij is overleden. Waaraan is niet bekend. Hij is maar 27 jaar geworden. Aangezien Maan hem pas nog heeft ontmoet voor dat filmpje, waarbij ze geen interesse had in een date met hem, komt het voor Maan waarschijnlijk ook hard aan. Het staat nauwelijks in de media. Dus de kans bestaat dat ze het van dit bericht hier moet vernemen, aangezien ze ook hier vaak de site bezoekt. Naast Maan is dit een hele grote schrok voor Lieke Augustijn. Zij zaten altijd samen wekelijks de Podcast Lekker Lullen de Podcast te maken. Die laat het ook weten. Verder was hij goed bevriend met Britt Scholte. Hieronder kan je zien hoe hij Maan tot een maand geleden probeerde te versieren door haar mee uit te vragen. Vanaf 9.30