Dionne Stax gaat een Schilderprogramma Presenteren

Je hebt al De Nieuwe Rembrandt door Annechien Steenhuizen. Nu komt Omroep Max met De Nieuwe Vermeer. In dat programma gaat het iets anders aan toe. In De Nieuwe Rembrandt van Annechien Steenhuizen, gingen ze kijken wie de beste schilder was. In het programma De Nieuwe Vermeer, kijken ze meer wie het beste een Vermeer schilderij kan naschilderen met een eigen intepretatie. Het gaat dan niet zozeer om hoe goed iemand schildert. Maar meer om wie het leukste Vermeer schilderij maakt. Dat programma komt in september op de buis en wordt gepresenteerd door Dionne Stax.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=