Shelly Sterk heeft Ontzettende Oude Ouders

Op Instagram heeft Shelly Sterk deze foto geplaatst van haar kind van 4 jaar met haar ouders erop. De opa en oma van dat kind dus. Shelly Sterk is 31 jaar en daaronder staat de opmerking: 80 jaar leeftijdsverschil. Als je er dan 4 jaar er van aftrekt met hun kleinkind, dan kom je op 76 jaar. Als je 76 jaar min 31 jaar van Shelly Sterk doet, dan kom je op 45 jaar. Dus of haar moeder of haar vader was dus 45 jaar toen Shelly Sterk geboren werd. Ze heeft dus best wel een oude moeder of vader.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=