Is Abbey Hoes wel de Knapste Vrouw bij FHM?

Het is wel leuk dat Abbey Hoes vandaag is verkozen tot knapste vrouw van Nederland. Maar ja volgens dat blad. En dat is misschien wel zo. Maar zoals hier op de site met Foto van de Maand, De Televizierringgala, Songfestival enz wordt dit altijd gedaan door te stemmen. Als je op de site kijkt, dan zie je nergens dat zij heeft gewonnen doordat mensen via een poll op haar hebben gestemd. Dus waarschijnlijk hebben een paar redactieleden, net als bij veel bladen waar een contest plaatst vindt, zelf bepaald wie de knapste vrouw van Nederland is. En dit kan je niet bepalen doordat een BN’er interesse toont of er het vaakst in heeft gestaan. Stemmen en winnen kan alleen via een poll waar minimaal een paar honderd mensen op hebben gestemd. Dan heb je pas een goed resultaat wat Nederland vindt. Als het door de redactieleden is gekozen, dan is het natuurlijk gewoon een schijnvertoning in de media. Mensen denken dat zij de knapste is, omdat een paar mensen dat hebben bepaald. Het maakt dan ook niks uit of zij dat doen of je overburen die mogen kiezen wie de knapste is. Het is leuk voor haar. Maar zie het met een knipoog, mocht dit niet via een poll zijn gedaan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=