Vriend van Marly van der Velden zou Vreemgaan met verschillende Vrouwen

Althans dat beweert Juice Channel. Een juice kanaal die ook laatst verzonnen dat de vriend van Chantal Janzen met verschillende vrouwen vreemd zou gaan en ze te bedreigen als ze ermee naar buiten zouden komen. Dat beweert dat juice kanaal. En nu door te zeggen dat de vriend van Marly van der Velden zogenaamd vreemdgaat met verschillende vrouwen. Hoe ze bij het verhaal komen is onduidelijk. Maar in de serie heeft Marly een open relatie met Charly Luske. Dus denken of verzinnen ze maar even dat ze dat misschien in het echt ook heeft en denken dan dat haar vriend met verschillende vrouwen afspreekt. Een roddel wat waarschijnlijk totaal niet waar is. Geen bewijs (mailtje met alleen die bewering is geen bewijs), helemaal niks. Hieronder kan je lezen dat ze dat op hun Juice kanaal/instagrampagina beweren.