Man van Chantal Janzen zou vaak Vreemdgaan

Bla, bla, bla, bla, bla. Weer zo’n verhaal van Juice Channel (instagram), waar ze beweren dat de man van Chantal Janzen vaak in hotels met vrouwe afsrpeekt voor maar een anderhalf uur. En hij zou ze zelfs bedreigen als ze hun mond open zouden doen. Maar als je goed leest, dan hebben ze geen enkel bewijs. En dus niet een mailtje van een verzonnen fantast. Echt bewijs kunnen ze totaal niet leveren. Het is dat BN’ertjes het meldt. Maar meer om het feit hoe belachelijk het is dat juice kanalen denken met een verzonnen mailtje, iets hebben dat op waarheid berust terwijl er niks van waar is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=