Zus van Emma Wortelboer is Minder Preuts dan Emma zelf

Je zou denken dat Emma Wortelboer minder preuts dan de rest van haar familieleden, omdat ze bij BNNVara werkt en ook Spuiten en Slikken doet. Maar dat blijkt niet te kloppen. Emma publiceert ook hier en daar een sexy foto. Maar haar zus (naam blijft onbekend) publiceert foto’s die nog veel verder gaan dan wat Emma Wortelboer publiceert. Toch vreemd, omdat haar zus er geen baat bij heeft. En Emma Wortelboer wel door meer publiciteit wat weer aanbiedingen oplevert. Als Emma Wortelboer haar wil overtreffen, zou ze dus foto’s moeten publiceren die nog verder gaan dan wat ze nu publiceert.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.