Abbey Hoes Blij dat Vandaag Inside Niet meer Bestaat

Abbey denkt: “Yes, nu is Vandaag Inside weg. Nu de site BN’ertjes nog!”. Ze heeft namelijk de site een keer geblokkeerd op Instagram bij alleen het zien van de site naam in de profiel. Dus deze site zou ze ook graag offline zien :>. Maar dat zal niet gebeuren hoor, schatje!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=