Linda Hakeboom heeft Geen Kanker meer

Vorig jaar was haar laatste behandeling. Toen was nog maar de vraag of ze uitzaaingen had. Dat zou een half jaar/jaar later een keer te horen krijgen door een nieuwe scan te doen. Die scan was een paar dagen geleden. En ze blijkt geen kanker met uitzaaingen te hebben. De kans dat het nog terug keert is nihil. De volgende scan is volgend jaar.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.