Anouk Maas die misschien Vreemdging, rept met Geen Woord over haar Ex

Anouk Maas lijkt zo aardig. Maar wat mensen niet weten is dat tot een paar maanden geleden nog met haar ex had die fotograaf is. En een tijdje terug kondigde ze haar huidige relatie aan. 1 of 2 Maanden later nadat ze nog wat met haar ex had. Dus in die tussentijd moet het uit zijn gegaan, is ze een tijdje vrijgezel geweest, moet ze iemand leren kennen en later pas bekend maken op haar instagram. Dat gaat niet in 2 maanden tijd. De kans bestaat gewoon dat ze iemand anders heeft leren kennen en uit heeft gemaakt met haar vriend, waar de dik 7 jaar lang een relatie mee had. Alsof het niks is. Tenminste het is niet zeker dat ze vreemd is gegaan. Maar zo snel achter elkaar kan nooit. Dit nieuws meldde deze site al eerder. Maar vandaag staat de media er vol mee. Maar nergens is in die artikels te vinden dat ze tot voor kort nog een ex had. Er wordt net gedaan alsof die ex (fotograaf) niet meer bestaat. Anouk Maas is overigens niet de enige die misschien vreemd is gegaan. Er wordt net gedaan in de showbizz alsof het heel normaal is. Maar het is niet normaal. Het is gewoon een bepaalde vorm en egoisme. Van: Ach ja, jij bent leuker. Ik maak het wel effe uit met mijn ex!. Het is overigens niet zeker dat ze vreemd is gegaan. Maar hoe wou je beweren dat ze tot een paar maanden geleden op haar instagram nog met haar ex op een feestje te zien was. En begin 2022 opeens iemand anders heeft leren kennen. Overigens is het wel zo dat niet alleen BN’ers schuldig zijn aan vreemdgaan als ze dat doen. Ook nieuwe lovers die wat krijgen met een BN’er en die BN’ers blijken al een partner te hebben. Dan moet die nieuwe lover gewoon afstand nemen en geen verder contact opnemen met die BN’er. Want een nieuwe minnaar is dan bijna net zo schuldig aan het vreemdgaan als de BN’er zelf. Je zit van tevoren al te stoken in een relatie/huwelijk waarvan je weet dat het uit gaat door die persoon. Sommige BN’ers zijn in dat opzicht dan gewoon zeer egoischtisch bezig. Maar jij moet dan als nieuwe minnaar weten dat je zit te stoken in een goede relatie. Dus niet alleen BN’ers zijn dan fout bezig. Maar ook de nieuwe lovers. Deze site gaat er hopelijk van uit (ook Barbara Sloesen) dat Anouk Maas een statement naar buiten brengt waarom het uit is gegaan en hoe het komt dat ze per direct een ander heeft. Dit geldt ook voor Barbara Sloesen. Beide personen moeten op hun instagram vertellen wat er allemaal in die tussentijd af heeft gespeeld. Mochten ze misschien vreemd zijn gegaan, dan hebben ze iets gedaan wat niet door de beugel kan. Bied je verontschuldiging aan en laat weten wat je je ex aan hebt gedaan. Dan kunnen de volgers nog een beetje respect tonen. Laten zij niks van zich horen, dan hebben ze wat te verbergen en zegt wat over hun karakter.