BN’ertjes gaat misschien de Toegang blokkeren voor Samantha Steenwijk (sanctie wegens Rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer)

Eerst had Famke Louise een rechtszaak tegen Roddelpraat aangespannen wegens het feit dat Roddelpraat beweerde dat Famke Louise zou zijn misbruikt door Ali B wat niet klopte. Dat was opzich misschien wel een reden om een rechtszaak te beginnen, aangezien Roddelpraat ook niet wou luisteren om iets te rectificeren. Roddelpraat is een Juice Kanaal. Nu gaat Samantha Steenwijk Yvonne Coldeweijer met haar Juice kanaal Life of Yvonne voor de rechter dagen met een schadevergoeding van 5000 euro. Waarom? Omdat Yvonne Coldeweijer heeft gezegd dat ze misschien dieetpillen zou slikken om af te vallen. Als dat niet waar zou zijn. Boeien. Moet je maar niet bekend worden in de media. Los van het feit dat Yvonne het nieuws al tot 2 keer toe heeft gerectificeerd. Dus waar hebben we het over. Het gaat nergens over, ze heeft al 2 keer gerectificeerd. En nog dan een rechtszaak beginnen met 5000 euro schadevergoeding te eisen. BN’ertjes heeft hele andere bedenkingen waarom BN’ers (Famke Louise tegen Roddelpraat) en Samantha Steenwijk tegen Juice kanalen rechtszaken begint. Deze site denkt dat BN’ers Juice kanalen aan banden wilt leggen. Maw, een nieuwe sector omzeep helpen die gewoon recht hebben om te bestaan. Los van het feit dat BN’ers zichzelf enorm belachelijk maken en door een rechtszaak te beginnen ENORME IMAGOSCHADE oplopen. BN’ers zullen dat zien in hun boekingen. Maar nu komt het waar dit bericht over gaat. Je ziet dat sancties tegen Rusland in de oorlog met Oekraine goed werkt. En dat gaat deze site ook doen. In een bezoekersprofiel heeft Samantha Steenwijk een keer op deze site een enquete ingevuld. Daarbij heeft zij haar ip adres achtergelaten. En de sanctie tegen haar is dat met dat ip adres deze site de mogelijkheid heeft om haar de toegang op deze site te blokkeren. Dus ze kan dan NOOIT meer deze site bezoeken. BN’ertjes gaat haar niet meteen blokkeren. Eerst zien of ze daadwerkelijk alles doorzet. Maar als ze echt over lijken gaat, dan zal deze site ook over lijken gaan door haar hier op deze site te blokkeren. En dat recht heeft deze site. Als site eigenaar mag je zelf beslissen wie hier wel en geen toegang heeft. Het moet maar eens afgelopen zijn dat BN’ers denken dat als ze bekend zijn, niet over ze geschreven mag worden. Dat hoort bij die sector en is al tientallen jaren zo. Samantha Steenwijk kan wel een rechtszaak beginnen. Maar door de enorme imagoschade wat je daarbij oploopt, zal ze dat merken in haar portomonnee. Al helemaal als het nergens over gaat en Yvonne tot 2 keer toe heeft gerectificeerd. Maar weet dat deze site meerdere ip adressen van BN’ers heeft. Dus ook bij andere BN’ers heeft deze site de mogelijkheid om de toegang tot deze site te verbieden. Shownieuws hoort nou eenmaal bij het bekend zijn. En BN’ers moeten niet denken dat ze deze site gaan stalken of juice kanalen voor de rechter gaan dagen, om iets voor elkaar te kunnen krijgen. Dus Samantha, laat de rechtszaak niet doorgaan. Je weet wat hier de gevolgen zijn. Dat kan je zelfs dit bericht niet meer lezen! Naast misschien de toegang te blokkeren als je doorzet, zal deze site je ook haten en vele andere BN’ers om iemand financieel te duperen om niks. Je weet zelf hoe het heeft gevoeld toen jij niet kon optreden door de lockdown van de overheid.