Cecilia Adoree gaat na 2 Maanden al Samenwonen

Ze doet net alsof ze op hoge leeftijd is en alles snel moet als je net een relatie hebt. Zo heeft ze nog maar net 2 maanden een relatie. Misschien zelfs geen eens naar bed geweest met hem. Toch gaat ze met hem samenwonen al na zo’n korte tijd. Hoe kan je iemand zo goed kennen in 2 maanden. Je kent hem totaal niet. Om dan zo snel je leven te laten beinvloeden voor iemand die je maar 2 maanden kent gaat wel een beetje snel. Maar veel BN’ers doen dit door al meteen samen te wonen. Bij onbekende mensen gaat dit lang niet zo snel. Hoe dat komt is niet bekend. Maar hoop dat ze weet wat ze doet en niet erachter komt dat ze misschien toch niet bij elkaar passen. Want dan moet ze weer verhuizen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=