Anna Gimbrere blijkt Zeer Ongezond te Eten (halve Alcoholist)

Anna Gimbrere blijkt zeer ongezond te eten en te drinken. Dat vertelt ze niet in het blad Linda. Ze vertelt daarin hoe gezond ze eet. Veel groente enz en is vegetatarisch. Maar wat ze niet weet, maar wel zegt is dat ze meer wijn dan eten koopt. Met andere woorden, ze drinkt enorm veel rode wijn. Van alcohol weten we dat dat zeer slecht is. Deze site kan je vertellen dat je maar een paar glazen (eenheden) per maand mag drinken, wil je geen risico lopen op kanker of andere aandoeningen. Elk glas wijn dat je neemt is gewoon slecht. Beter kan je gewoon geen alcohol drinken. Alcohol is nog slechter dan een paar sigaretten per dag roken. Alcohol is ook vaak doodsoorzaak nummer 1 bij mensen die kanker krijgen. Een paar glazen per maand kan geen kwaad. Maar vele glazen per week weel. En aangezien Anna Gimbrere veel rode wijn drinkt, is ze zeer ongezond bezig. Er niet voor niets aangeraden dat je totaal niet mag drinken tijdens je zwangerschap. Alcohol zorgt ervoor je ongeveer 5 keer zoveel kans hebt op kanker en veel meer kans heb op dementie. Anna Gimbrere kan wel in de Linda zeggen heel gezond te leven door veel groente te eten en vegetarisch te zijn. Maar als zij heel veel alcohol drinkt, is ze nog slechter met haar gezondheid bezig dan een gemiddelde nederlander. Tip voor haar is ook om niet tot nauwelijks meer alcohol te drinken. En als ze dat niet kan, dan heeft ze een alcoholverslaving. Deze tekst klinkt misschien hard, maar dit is nou eenmaal de realiteit wat niet in de doofpot gestopt moet worden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.