Sexy Foto’s Bekijken in 3D

Als je de website bezoekt, dan zie je alle foto’s in 2D. Je ziet dan hoogte en breedte van de foto. De inhoud van de foto is dan plat. En dat is jammer, aangezien je niet tot nauwelijks diepte erin kan zien. Zo komt het lichaam van de BN’er minder goed naar voren. Met name als een BN’er grote borsten of billen heeft. Je wilt de rondingen kunnen zien, alsof zij echt voor je neus staat. Er zijn misschien programma’s die foto’s in 3D kunnen maken. Maar dan nog moet je weer een 3D bril kopen en opzetten om die foto’s te kunnen bekijken in 3D. Met als gevolg dat de kleuren ook meestal misvormt worden. Zo wordt de huid misschien rood van kleur en ogen worden wazig.

Toch kan je zeer makkelijk de foto’s in 3D bekijken, zonder moeite ervoor te hoeven doen. Eerst een uitleg omtrent hoe de ogen in elkaar zitten. Als je 1 oog hebt (andere oog dicht doet), dan zie je 2D. Met 2 ogen kan je 3D zien. Maar daardoor zie je een foto 2D, zoals het daadwerkelijk is. Maar de ogen zitten zo in elkaar dat als jij maar met 1 oog zou kijken, het beeld juist omgedraaid wordt. Zo wordt 3D (wat je normaal ziet) 2D. En 2D wordt 3D. Snap je ziet. Dus de 2D foto’s die je met 2 ogen bekijkt, worden 3D met 1 oog. Zo kan je dus met 1 oog 3D naar foto’s kijken, omdat iets wat plat is, diepte gaat krijgen.

Hoe moet je 3D de sexy foto’s bekijken: Om het effect van 3D in de foto’s te krijgen, moet je dus 1 oog dicht doen en met het ander oog kijken naar de foto. Wacht een aantal seconde en je ziet dat je oog zo aangepast wordt, dat de foto opeens diepte begint te krijgen. Zo zie je het lichaam van de BN’er en objecten naar voren komen. En de borsten en billen komen ook meer naar voren. Zo lijkt het net alsof de BN’er in die pose op de foto voor je neus staat. En op die manier (met 1 oog dicht en een aantal seconde wachten voor effect) kan je de foto’s in 3D bekijken. Het maakt dan ook niks uit of je het doet via de pc, tablet of smartphone.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.