Sexy Foto Tutorial voor BN’ers

Op deze pagina leer je, puur voor bekende vrouwen, hoe je een sexy foto van jezelf kan maken om te publiceren op instagram.

Allereerst de vraag waarom BN’ers regelmatig een sexy foto moeten maken: Tegenwoordig moet je als bekende vrouw zijnde in de picture blijven om aanbiedingen te krijgen en volgers op je instagram. Want meer volgers betekent meer aanbiedingen/publiciteit. En sexy foto’s helpen dan heel goed, omdat sex sells. Want seks en bloot verkoopt en daarom is een sexy foto onder BN’ers zo populair geworden. En tegenwoordig moeten bekende vrouwen wel af en toe een sexy foto publiceren, aangezien zowat bijna alle bekende vrouwen het doen. Doet een BN’er niet mee, dan scheelt het soms wel 100.000 volgers op instagram en dus ook minder aanbiedingen/bekendheid ten opzichte van de andere BN’ers.

Hoe moet je een sexy foto maken: Het lijkt makkelijk een sexy foto maken, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Je moet niet alleen kijken hoeveel kleren je uit doet. Maar ook hoe sexy je uitstraalt op de foto. En naast dat is creativiteit en apartheid heel erg belangrijk. Je kan wel bv een foto maken in bikini of via de spiegel. Maar bezoekers, zowel mannen als vrouwen, zitten daar niet zo op te wachten. Mensen willen nou eenmaal afwisseling en daarom zijn aparte foto’s of creatieve foto’s belangrijk naast het bloot wat te zien is. Hoe scherp een foto is, maakt niks uit. Zolang het maar te zien is. Los van dat willen mensen eerder privefoto’s zien dan professionele photoshoots. Hoe meer prive iets is, des te meer interesse heeft men.

Een sexy foto heeft dus niet alleen met bloot te maken. Maar ook of de foto prive is gemaakt, apart is of creatief. De foto’s moet je gewoon maken met je smartphone. Daar is de camera goed genoeg voor. Dus hoe je een sexy foto moet maken, valt niet te zeggen. Je moet gewoon gaan brainstormen hoe je jezelf apart of creatief sexy op de foto wilt zetten. En maak niet continue sexy foto’s. Maak hooguit 1 sexy foto per week en maak voor instagram voor de rest ander materiaal. En weet dat een sexy foto niet alleen je instagram en deze site bereikt. Maar ook grote media, zoals tv programma’s en internetsites. Met sexy foto’s krijg je dat voor elkaar. Met normale foto’s niet. Een BN’er die nooit sexy foto’s maakt, heeft maar een paar duizend volgers. Een BN’er die af en toe sexy foto’s maakt, heeft wel 100.000 volgers. Zoveel verschil zit er tussen. Dus hoe populair je bent, heb je als BN’er dus helemaal zelf in de hand. Vroeger kon dat niet. Nu wel. En maak daar gebruik van door sexy foto’s te maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.