Het Ideale BN’er Uiterlijk

Op deze pagina komen BN’ers (bekende vrouwen) te weten of ze wetenschappelijk volgens de natuur knap zijn. We praten dan niet over iemands innerlijk. Het gaat puur om het uiterlijk, waarbij we met name naar de vormen kijken. We beginnen bij het gezicht, vervolgens het gewicht en daarna het lichaam.

Het gezicht:

Hieronder zie je een foto van een vrouw die de ideale gezichtsverhoudingen heeft. Het voorhoofd moet minimaal een lengte van 10 cm tot maximaal 15 cm verticaal hebben van de wenkbrouwen tot aan de haargrens. Als de lengte te klein of te groot is, komt het niet wetenschappelijk overeen. Vervolgens moet het HELE voorhoofd goed zichtbaar zijn en niet zijn afgedekt met haar. De neus moet spits zijn en de onderkaak moet spits naar beneden lopen en niet breder zijn dan het hoofd. De mond moet vervolgens vrij groot zijn, waardoor het opvalt icm met een spitse onderkaak. Verder moet het gezicht een beetje ovaal zijn.

Het gewicht:

Dit is heel simpel voor BN’ers om te berekenen of ze het ideale gewicht hebben. Je moet natuurlijk slank of normaal zijn. Dit kan je berekenen met een BMI Calculator. Klik hier om je BMI te meten!

Het lichaam:

Dat is bij elke vrouw verschillend. Toch moet ze ten eerste slank of normaal van postuur zijn. De ideale lichaamslengte ligt tussen de 170 en 175 cm. Mocht je kleiner of groter zijn, dan moet de rest van de lichaamsdelen in verhouding zijn. Ben je klein, dan is de ideale cupmaat B of C. Ben je lang, dan is de ideale cupmaat C of D. Als je staat, moet er ruimte te zien zijn tussen de dijbenen, als je je benen tegen elkaar aan doet. Zo niet, dan zijn je dijbenen te dik. De heupen moeten breder zijn dan je benen, maar korter dan de breedte van je schouders.

Overige kenmerken wat een vrouw knap kan maken:

  • Kuiltjes in de wangen.
  • Donker haar en blauwe ogen of blond haar en bruine ogen.
  • Lang gekrulde wimpers.
  • Amandelvormige ogen.
  • Moedervlek boven je lip.
  • Sproeten
  • Spleetje tussen je voortanden.
  • Lange nek
  • Volle wenkbrauwen
  • Donkere of schorre stem.

Resultaat:

Als een vrouw hier bijna overal aan voldoet, dan is ze op zich vrij knap volgens de wetenschap. De kennis komt van het internet waarbij deze resultaten naar voren zijn gekomen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.