De Geschiedenis van de Sexy BN’er Foto

Het bestaat al jaren. BN’ers die een sexy foto publiceren om zo meer publiciteit te krijgen. Maar hoe is het ooit begonnen. Wat is de geschiedenis van de sexy BN’er foto’s. Hoe is het ooit ontstaan. Daarvoor moeten we tientallen jaren terug. Het begon natuurlijk met normale foto’s in bladen in de jaren 80. Door de opkomst van allerlei bladen (nu nog steeds), werden BN’ers als modellen gezien. Later kwam de Playboy in de jaren 80. Toen bestond het idee om ook BN’ers erin te laten staan. Dat sloeg enorm aan tot 2013 toen er voor het laatst een BN’er uit de kleren ging. Maar ergens rond 2000 kwam er een nieuw blad, genaamd FHM waar sexy modellen in gingen staan in lingerie en bikini. Zolang ze maar niet naakt gingen. Later werden er ook BN’ers gevraagd. En die hadden natuurlijk meer interesse, doordat ze hun ondergoed aan konden laten. Later volgden er meer bladen en bladen die weer verdwenen. Maar zo heb of had je 2 bladen waar BN’ers hun kleren uit trokken. De FHM met sexy BN’er foto’s en de Playboy met naakte BN’er foto’s.

Maar zoals je weet werd het online ook erg populair. FHM en Playboyfoto’s die in bladen stonden, kwamen zo ook op internet te staan. Het blad Linda, JFK en andere bladen zorgen ervoor dat nog meer BN’ers sexy op de foto gingen. Zo werden sexy foto’s bij BN’ers populairder, dan naakte BN’ers in de Playboy. Los van het feit dat de Playboy ook altijd veel geld kwijt was aan de BN’er en sexy foto’s alsmaar goedkoper werden bij BN’ers wegens gratis publiciteit, was de keus snel gemaakt wat populairder werd. Sexy foto’s kregen de overhand. Zo kwamen vanaf 2005 tot 2014 meer bladen op de markt met sexy foto’s van BN’ers erin dan naakte BN’ers zoals in de Playboy. Al belandde al die sexy foto’s ook natuurlijk op het internet. Maar omdat ze meestal gratis gemaakt werden wegens gratis publiciteit bij de BN’er (pr foto’s). Of doordat er veel minder betaald hoefde te worden, kwamen steeds meer sexy foto’s in bladen.

Tot 2012. Dat was het jaar wat anders werd dan anderen. Instagram werd opeens populair door de opkomst van de smartphone en amerikaanse celebs publiceerden sexy foto’s van ZICHZELF met hun smartphone op instagram. En dat sloeg veel meer aan, omdat het zelfgemaakte privefoto’s waren. Alsof je een celeb in ondergoed zag in haar eigen huis. Mensen vonden dat veel opwinderder. En zo kwam iets uit Amerika naar Nederland overwaaien. Instagram werd hier ook in 2012 populair met het publiceren van sexy foto’s. Maar ja, wie begon ermee?

Dat was Fajah Lourens. Die publiceerde haar eerste foto in haar rode string van de achterkant. In een interview vertelde ze nog dat ze zich kapot schaamde. En ze zei dat dat voorlopig haar enige foto was. Maar toen deden meer BN’ers het. En zo was ergens eind 2012, het begin van een TIJDELIJKE trend dat sommige BN’ers misschien 1 sexy foto gingen publiceren. Als een BN’er zoiets publiceerde, scoorde het mega goed en zagen ook de volgers op hun instagram toenemen. Ze hadden immers nog maar net instagram, waarvan ze voorheen Facebook of Hyves hadden. Maar toen de BN’ers na een tijdje zagen dat het opeens in volgers af begon te nemen, werd er maar toch een 2e foto geplaatst enz. In 2014 begon het al wat normaler te worden dat er af en toe een keer een sexy foto werd gepubliceerd om zo steeds meer volgers te krijgen en gratis publiciteit. BN’ers hadden ontdekt dat je door sexy foto’s zelf kan bepalen hoe populair je in de media wordt. Voorheen kon dat moeilijk. Van 2014 tot eind 2017 werden er af en toe foto’s gepubliceerd door sommige BN’ers. Bladen kregen het hierdoor moeilijk, aangezien BN’ers nu zelf de foto’s gingen maken, wat bezoekers leuker vonden. Daardoor kwamen er minder sexy foto’s in bladen, aangezien er veel online stond door BN’ers zelfgemaakt. Maar ja wat is belangrijker. Dat BN’ers meer publiciteit krijgen en zelf kunnen bepalen hoe populair ze zijn. Of dat een paar bladen wat minder photoshoots kunnen doen. Dat eerste is natuurlijk belangrijker. Zo kwam door instagram een verschuiving van sexy foto’s grotendeels van bladen naar online, waar nu de BN’ers zelf konden bepalen hoeveel sexy foto’s ze maakten met hun eigen camera en hun eigen populariteit bepaalden (door meer sexy foto’s te publiceren). Dat instagram populair werd kwam door de smartphone, wat ook sinds 2012 populair werd (iphone en later android).

Maar ja, we zitten nu 2014 – eind 2017. Er werd zo nu en dan een foto gepubliceerd. Eind 2017 kwam het omslagpunt. Oktober 2017 was de maand wat voorgoed het aantal sexy foto’s veranderde. Er bestond nog geen nieuwssite waar sexy foto’s werden gepubliceerd van BN’ers. En dat bracht de site eigenaar van BN’ertjes op het idee om deze site te beginnen. Gewoon leuk, meer niet. Via social media ging deze site BN’ers informeren en tippen van het bestaan van deze site. Maar blijkbaar vonden BN’ers het een leuke site. En sinds die tijd, door het bestaan van deze site, werd er ineens ipv 1 sexy foto per maand door een BN’er, opeens 1 tot 2 foto’s per week door een BN’er gepubliceerd. En als de ene BN’er het doet, doet de rest het ook. BN’ers die voorheen nooit 1 foto hadden gemaakt, gingen nu ook foto’s maken. Puur omdat andere BN’ers het ook deden. De site eigenaar dacht eind 2017 dat het maar een trend was van een aantal weken. Maar na 3 maanden was het nog zo heftig en veel. Na een half jaar nog steeds zo, na een jaar nog. Het aantal foto’s werd niet verminderd, maar juist vermeerderd. Sinds die tijd gingen BN’ers ook soms al hun kleren uit doen (gecensureerd) om zo meer populariteit te krijgen. En tot de dag van vandaag is het juist alleen maar erger geworden. Door die sexy foto’s (heeft niks met deze site te maken) werd instagram ook alsmaar populairder. Dacht deze site bij het oprichten eind 2017 of er genoeg materiaal was om te publiceren. Bleek dat door de komst van BN’ertjes juist een overschot kwam aan sexy foto’s. En dat kwam misschien door BN’ers deze site te tippen via social media. Want zonder het op de hoogte brengen met een mailtje, hadden ze nooit van deze site afgeweten en hadden ze nooit eind 2017 5 keer zoveel meer foto’s gemaakt. In ieder geval staat nu vast dat door deze site de trend sexy foto’s op instagram een begrip heeft gekregen. Het klinkt misschien gek, maar de site eigenaar heeft het zelf eind 2017 aan den lijven ondervonden hoe opeens superveel BN’ers hun kleren uitdeden nav deze site. Er is dus geen sprake van eigendunk. Het is een feit dat in oktober 2017 nav deze site het aantal sexy foto’s vervijfvoudigde. En tot op de dag van vandaag alleen maar is toegenomen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.