Yolanthe geeft toe Dat BN’ers (mannen en vrouwen) een Open Relatie hebben

Roddelpraat schrijft in een artikel op deze pagina, dat Yolanthe heeft gezegd zelf niet weet of ze wel monogaam is. Alles moet kunnen, maar voorlopig blijft ze nog monogaam. Waar ze dat precies heeft gezegd weet de site niet. Maar dat heeft ze wel ergens in de media gezegd, maar de bron staat er niet bij op die pagina van Roddelpraat. Maar waar het meer om gaat, is dat ze ook gezegd heeft, dat ze dit zegt omdat veel vrienden en vriendinnen in de showbizz (dus zowel bekende mannen als bekende vrouwen) een open relatie hebben. Meestal in de vorm van een vaste relatie, waarbij ze dan een uitje met een ander hebben. Dat bekende mannen het hadden was wel duidelijk met al dat vreemdgaan (tussenhaakjes, aangezien de partner ervan af wist). Maar zo zegt Yolanthe dat ook vriendinnen van haar uit de showbizz (dus ook bekende vrouwen) een open relatie hebben. Wie het precies zijn, wil ze natuurlijk niet vertellen. Maar dat betekent dus wel dat bekende vrouwen er ook wat van kunnen. Ze krijgen natuurlijk ontzettend veel dm’s met aanbiedingen van mannen. Dus daar willen ze daar graag gebruik van maken. Maar zoals de site eerder zei. Daar gaan bekende vrouwen niet op in en willen graag niet meer van die DM’s ontvangen. Ze daten waarschijnlijk met mannen gewoon via Tinder of een andere app. Gewoon op de normale manier. Ze kunnen natuurlijk ook mailen via de Contact pagina :>. Maar dat ziet de site niet zo snel gebeuren :>. Jammer! Maar hoe het went of keert. Niet alleen bekende mannen hebben een open relatie. Ook bekende vrouwen hebben dus een open relatie, aldus Yolanthe.