BN’ers Geven Nooit een Bedankje aan de Site. Of doen Nooit wat Terug voor de Site

Deze site publiceert altijd veel sexy foto’s van BN’ers. Daardoor krijgen ze ontzettend veel publiciteit. Maar in al die jaren heeft deze site nooit een bedankje van een BN’er gehad. Sterker nog, de site is eerder gestalkt en lastig gevallen, dan dat er een dankjewel in zit. Met een bedankje bedoelt de site niet door extra sexy foto’s te publiceren. Want dan doen ze puur voor zichzelf. Maar echt door te laten blijken dat ze bv de site leuk vinden. Voorbeelden zijn: Reclame maken voor mijn site op hun eigen Instagram voor de moeite, exclusief foto/video materiaal sturen via Juice Melden om te publiceren, een bedankje te geven via de Contact pagina, een gratis interview met de site te hebben enz. Zolang maar duidelijk merkbaar is dat ze bv iets terug doen voor de site. Niet iedereen hoeft dan te doen. Maar als niemand dat nog heeft gedaan van al die paar honderd BN’ers in al die jaren, dan is het niet echt geven en nemen. Deze site mag maar sexy foto’s publiceren en vervolgens extra publiciteit genereren, zonder er wat voor terug te krijgen op wat voor manier dan ook. Als ze van zich laten horen, moet het allemaal anoniem en ten gunste van zichzelf. En als ik ze tegenkom, dan vervolgens de site eigenaar te ontwijken alsof het een misdadiger is bij bv theaters. Maar het allerergste vindt de site het nog wel dat de BN’ers: Dionne Stax, Marijn Frank, Melissa Drost, Anna Gimbrere, Emma Wortelboer, Emma Deckers en Stijn Fransen nooit een bedankje op wat manier dan ook hebben gegeven door duidelijk iets te doen voor de site. Want die vrouwen staan in de header continue bovenaan de site. Worden duizenden keren per dag bezocht en hebben ENORME PUBLICITEIT gekregen. Presentatie/Acteer aanbiedingen, die ze anders minder snel hadden gehad. En mochten die foto’s ooit verwijderd worden, dan blijven ze ervan profiteren, omdat ze lang op de site hebben gestaan. Maar die BN’ers hebben NOOIT wat voor de site terug gedaan, terwijl het zo simpel is zoals de site eerder noemde. Dus mocht een BN’er ooit wat terug willen doen, wat dan merkbaar is dat het aan de site eigenaar is gericht, dan is dat van harte welkom.