Anna Gimbrere is een Vies Vuil Kutwijf

De site heeft de laatste paar maanden veel leed meegemaakt. De site gaat niet meer zeggen wat het is. Maar de bezoekers weten het wel. Maar de site is erachter gekomen met bewijs dat het Anna Gimbrere het was. De site confronteerde haar daarmee op haar Instagram en ontkende in alle toonaarden. Maar ze zei dat ze de site had bezocht of ik de foto van haar huis wou verwijderen. Gedaan. Maar opeens kwam het ip adres in de statistieken van die persoon tevoorschijn, die mij lastig viel. Dus toen wist ik dat het Anna Gimbrere was. Haar daarmee geconfronteerd. En wat denk je. Ze heeft me geblokeerd op Instagram op een account wat ik niet gebruik. Nou ja, geblokkeerd. Via mijn eigen Instagram account, kan ik gewoon op haar Instagram. Maar ze heeft mij geblokkeerd omdat ze wat te verbergen heeft dat zij het is die mij een paar maanden lastig viel. Maar door mij te blokkeren, geeft ze het toe dat ze het is geweest. Maar ze geeft ook toe dat ze de site eigenaar niet mag een hekel heeft aan de site. Maar waarom bezoekt ze de site dan nog steeds bijna dagelijks volgens de statistieken doordat haar ip adres steeds naar voren komt. Zeer hypocriet. En dan mij een beetje blokkeren alsof ik zogenaamd de dader ben, terwijl zij mij lastig heeft gevallen. Omgekeerde wereld. De gaat niet zeggen wat precies. Maar dat weten de bezoekers wel die het hier af en toe over heeft gehad. En aangezien de site haar niet kan mailen. Hier nog een slotwoord voor haar: Je bent een vies vuil kutwijf, die misbruik maakt van de situatie. Jouw in de header op deze site ontzettend veel publiciteit heb laten genereren. En dan krijg je stank voor dank. Je bent echt niet goed bij je hoofd en dat je jezelf een wetenschapper in de media kan noemen door alles bij elkaar te liegen ipv de waarheid te vertellen. Zoek een psycholoog om weer eens normaal te doen wat je mij hebt aangericht. Ik ga je header op de site weghalen, zodat je ook minder populariteit krijgt. Eigen schuld, dikke bult. Dat de media weet dat ze ook een andere kant heeft wat mij veel schade heeft berokkend op deze site. Als ze wil reageren, dan dat via de Contact pagina in het menu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=