Sarah van Soelen blijkt een Juice Hater te Zijn

Sarah van Soelen is agressief uitgevallen naar Yvonne Coldeweijer omdat zij iets heeft gepubliceerd wat Sarah van Soelen niet leuk vond. Ze is dus een Juice Hater. Lees hier het bericht waar het over gaat. Dit bericht schrijft deze site om te voorkomen dat er juice haat ontstaat in de media.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=