!!! Er komen Bezoekers of BN’ers naar de Toneelvoorstelling Bridehead Revisited !!!

Deze site heeft ontdekt dat zeker weten vast staat dat er of bezoekers of BN’ers of allebei naar de voorstelling van Bridehead Revisited komen (BN’ertjes Day) op vrijdag 9 juni. Hoe heeft de site dit ontdekt. De producent van deze voorstelling heeft op hun eigen website een lijst met data wanneer ze in de maand juni optreden. En op de site waar je een kaartje kan boeken, verwijderen ze de dagen die volgeboekt zijn of laten ze vaag staan wat volgeboekt is. Als je kijkt naar alle dagen dat ze optreden in die maand (ongeveer 20 keer), dan blijkt dat (vergeleken met de datums op de site van de producent), alleen vrijdag 9 juni volgeboekt is. Andere dagen (zelfs die zaterdag en zondag erna) zijn totaal niet volgeboekt. 1 Dag is Laatste Kaarten. En voor de rest van de dagen zijn nog heel veel kaarten aanwezig. Het is wel heel toevallig als op vrijdag 9 juni alle kaarten zijn volgeboekt en de rest van de dagen nog volop beschikbaar zijn. Zelfs de zaterdag en zondag erna nog volop kaarten, wat populairdere dagen zijn. Wel moet de site zeggen dat er maar 30 tot 50 mensen aanwezig zullen zijn op zo’n avond. Dus dan is zo’n avond snel volgeboekt. Maar dat betekent dus wel dat zeker weten bezoekers van de site aanwezig zullen zijn. Dat kunnen bezoekers, BN’ers of allebei zijn. Maar als je dit leest. Kom AUB wel! Want voor de producent is het anders niet leuk. Spelers, producenten enz doen hun uiterste best om mensen een leuke voorstelling te laten bieden. Als mensen dan vervolgens weg blijven, dan zouden die plekken eigenlijk voor andere mensen geboekt kunnen worden. Dus kom als je een kaartje hebt geboekt. Hieronder kan je zien dat van de 20 voorstellingen alleen vrijdag 9 juni uit is verkocht en de rest van de dagen niet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=