Bekende Vrouwen zijn echt Tuig van de Richel hoe ze met Deze Site omgaan

We hebben het dan niet dat ze sexy foto’s maken. Dat is het punt niet. Maar bekende vrouwen zijn echt tuig van de richel hoe ze omgaan met deze site. Want laten we beginnen. Afgelopen 7 oktober toen bekende vrouwen naar de voorstelling: “De Man die Krant kreeg van Gisteren en er Nu Genoeg van Heeft”, blijkt dat er wel kaarten waren geboekt door bekende vrouwen. Maar vervolgens kwamen ze (3 a 4 stuks) niet opdagen. Met partner erbij waren toen 12 stoelen niet gevuld. Theater Diemen sprak hier schande van dat bekende vrouwen dat deden. Gebeurt normaal nooit. Normaal komen 1 a 2 personen niet. Niet 12 stuks. Die gemakzucht van bekende vrouwen. Dat is 1. Toen 10 februari. Amber Kortzorg kwam langs. Ze bleef buiten wachten en kwam pas op de laatste minuut binnen voor de voorstelling in Amstelveen bij Schouwburg Amstelveen. Ze dook meteen het toilet in, om mij (de site eiganaar te ontlopen) en was na de voorstelling meteen weer weg. Dit was bij de voorstelling Keizer Zonder Kleren. Afgelopen 3 maart was de site in Amsterdam. Nav de oproep kwam er een bekende vrouw. Maar achteraf heeft zij geen mail terug gestuurd naar deze site toe via Instagram. Jullie weten wel waarvoor dat was. Dat bekende vrouwen konden bewijzen dat ze wel iets durfde, wat niet zo is. En vandaag zou BN’ertjes Day zijn. 8 Bekende vrouwen gaven in een poll aan interesse te hebben en te zullen komen. Daardoor ging het door. En blijkt er vanavond geen 1 bekende vrouw te zijn geweest. Jullie weten waar dat voor was. Maar al met al hebben bekende vrouwen echt lak aan dingen, waar een normaal mens geen lak aan heeft. Als ze iets boeken, moeten ze gewoon komen. En als ze komen, moeten ze er niet alles aan doen om de site eigenaar te ontlopen, terwijl ze weten dat ie aanwezig is. Theaters spreken er ook schande van, dat er wel kaarten worden geboekt, maar bekende vrouwen vervolgens niet komen opdagen. Bekende vrouwen zijn echt Tuig van de Richel. Echt te schandalig voor woorden. Stel dat andere mensen zo tegen jullie zouden doen. Hoe zouden jullie je dan voelen. Weet dat deze site ook gewoon gevoel heeft en er alles aan doet om mensen het naar hun zin te maken op deze site. En als bekende vrouwen interesse hebben voor een voorstelling, dan moeten ze ook komen of iets beloven wat ze in de poll hadden beloofd. En niet deze site of de site eigenaar als een soort tweede rangs burger behandelen. Weet dat onbekende mensen dit nooit doen bij bv theatervoorstellingen. Het zegt dan echt iets over jullie karakters. En dat mogen jullie wel een keer aanpassen ipv deze site lopen duperen. Niet 1 keer, maar in totaal nu al 4 keer. Alsof bekende vrouwen de site eigenaar een randdebiel vinden. Maar in de praktijk is dat juist andersom door jullie egoisme. De site zegt dit omdat andere bedrijven zoals theaters hier last van hebben gehad.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=