Nieuw Programma met BN’ers met een Naar Luchtje

Op tv komt half april een nieuw programma waarin 10 bn’ers interieurs moeten gaan inrichten. Hetzelfde programma als het Perfecte Plaatje, maar dan met interieurarchitect. Wie de beste is. Elke aflevering valt er dan iemand af wie het interieur het minst mooi heeft gemaakt. Maar er hangt toch een naar luchtje aan dat nieuwe programma. Het zal best wel leuk zijn. Maar de hoeveelste programma is dit wel niet dat het weer met wonen te maken heeft. Dat komt door de adverteerders die op die manier (sponsoring) reclame willen maken in het programma. Maar waarom altijd die woonprogramma’s? En waarom draaien veel programma’s om zingen en dansen. Dat is wel populair. Maar de mate hoeveel programma’s ermee worden gemaakt, schiet wel soms erg door bij de commerciele zenders. Kijkers zitten er ook niet echt om te wachten. Die willen wel een keer wat anders zien dat wonen, dansen en zingen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=