Anna Nooshin Probeerde Aardig te doen tegen Yvonne Coldeweijer in een Restaurant

In De Juice Show van Mark Koster en Yvonne Coldeweijer vertelde Yvonne dat ze Anna Nooshin een keer tegenkwam in een duur restaurant. En Anna opeens drank voor haar kocht, waar ze niet om vroeg. Dit waarschijnlijk om aardig te doen. Later kwam Anna Nooshin bij Yvonne Coldeweijer om aardig over te komen. Waarom was niet echt duidelijk en dat zei ze ook niet. Maar het is zo dat Anna Nooshin en Yvonne Coldeweijer een paar jaar geleden ruzie met elkaar hadden via social media, aangezien Yvonne toen veel negatieve berichten over haar schreef. Dat heeft zij later toen niet meer gedaan. Maar blijkbaar probeerde zij het misschien goed te maken door eerst drank voor Yvonne te kopen, om later naar haar toe te komen. Maar waarom zei ze niet echt. Dit zei Yvonne zelf in haar podcast De Juice Show.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=