Manier voor BN’ers om Naakt te Durven voor Sauna Bezoek of Photoshoots

Bekende vrouwen durven niet naar de sauna. En naakt in een film of photoshoot zitten ze ook niet echt op te wachten. Al doen ze het natuurlijk voor het geld. Maar vrijwillig naar de sauna doen BN’ers niet zo graag. Maar hoe kunnen BN’ers toch naakt te gaan, zonder een vrees te hebben om naakt te gaan? BN’ertjes geeft BN’ers een tip. Het is hypnotisch. Je moet eigenlijk een beetje in slaap vallen. Laten we beginnen bij de borsten. Hoe kan je je borsten laten zien zonder ervoor te schamen? Pak 2 appels of andere vruchten die rond zijn. Houd ze voor je naast elkaar, voor je borsten en kijk eerst een paar seconde naar de bv de appels (iets wat rond is). Vervolgens gaat je blik na een paar seconde naar je borsten. En onderbewust moet je tegen jezelf zeggen (hypnotisch) dat het gewoon 2 appels zijn. Of gewoon cirkels. Niet meer dan dat. En zo ga je gedurende een paar minuten een aantal seconde naar de appels kijken en vervolgens weer naar je borsten. Zo simpel is het. Hypnotisch zie je je borsten dan als cirkels en durf je het makkelijker te laten zien. En datzelfde geldt ook voor het kruis. Ga naar een hoek van een kamer, waarbij de vercitale hoek de gleuf van een poes is. Kijk eerst naar die verticale gleuf van de kamerhoek en vervolgens naar de gleuf van je eigen kruis. En zo een paar seconde elkaar omwisselen een paar minuten lang. Zo zie je de gleuf van de poes als een een verticale streep. Net als een verticale streep op een blaadje wat je met een pen tekent. Op het moment dat je bv naar de sauna gaat of een photoshoot moet doen en je kleren uit moet trekken. Dan moet je op dat moment gewoon denken dat het 2 cirkels zijn en een verciale streep. Op die manier durf je gewoon makkelijk je kleren uit te doen zonder schaamte. Dit allemaal door hypnose. Misschien is dit wel een gek verhaal. Maar wel noodzakelijk voor als een BN’er echt naar de sauna wil en niet durft. Of naakt in een film moet spelen (bedekt). Op die manier hebben BN’ers er minder moeite mee. Hypnose wordt immers ook toegepast als mensen bv willen stoppen met roken. (hypnotherapie)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.