BN’ers doen Vaak andere dingen dan Wat ze op Instagram beweren

Deze site is een tijdje terug achter gekomen dat BN’ers andere dingen doen dan wat ze zeggen op hun Instagram. Dus als ze beweren dat ze naar een feest gaan, dan zitten ze gewoon blijkbaar thuis en was dat feest die avond ervoor of die week ervoor. Dat heeft de site zelf ondervonden. Een BN’er zei een aantal weken geleden dat ze naar een feest was op die avond. Komt de site eigenaar haar tegen bij totaal iets anders. Dus hoe kan zo’n BN’er dan zeggen dat ze aan het feesten was op dat moment, terwijl ze ergens anders aanwezig was. Maw, ze doen vaak net alsof ze bv die avond uit zijn geweest. Maar uiteindelijk blijkt dat eerder te zijn geweest en was dus niet op die avond van publicatie op Instagram. Zelf aan den lijven ondervonden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=