Anna Nooshin heeft Waarschijnlijk Geen Relatie met Thijs Boermans van GTST

De kans is groot dat Anna Nooshin toch geen relatie heeft met Thijs Boermans van GTST. Want al een half jaar gonzen de geruchten dat ze af en toe samen waren gesignaleerd. Maar tot de dag van vandaag, zijn ze niet meer samen gezien en is Anna Nooshin niet met hem op vakanite. Dat ga je toch wel zeker doen als je een half jaar samen bent. Maar de kans is groot dat ze misschien hooguit een paar keer hebben gedate en daar niks uit is voortgekomen. Eigenlijk net als bij First Dates. Zeggen in elkaar geinteresseerd te zijn. Maar na die tijd lees aan het einde van dat programma dat ze na 3 dates geen contact meer hebben. En dat is waarschijnlijk ook het geval bij hun. Anders hadden na een half jaar wel hun relatie bekend gemaakt en waren ze anders wel vaker gesignaleerd dan alleen maar 2 foto’s die in de media zijn verschenen tijdens het uitgaan. Naar alle waarschijnlijkheid is Anna Nooshin gewoon vrijgezel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=