Nieuw: Instagram filmpjes van BN’ers, voortaan in Youtube Filmpjes

Hieronder zie je een filmpje van Bertrie Wierenga in de sportschool. Het zou eigenlijk een Instagram filmpje moeten zijn. Maar aangezien Instagram de laatste paar maanden vreemd doet met het afspelen op deze site, dat ie de video niet start, heeft de site besloten om de video’s van Instagram video’s van BN’ers voortaan op Youtube te zetten. Dat is veel stabieler, zonder een foutmelding te krijgen. Alle filmpjes zullen het dan doen. De site heeft Instagram vaak gemeld dat er een fout op hun site is. Maar na een paar maanden hebben ze het niet opgelost. Dus dan het beter om dat filmpje van een BN’er voortaan op Youtube te zetten. Het video kan je altijd bekijken bij Exclusief in het Menu = Video Archief.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=