Jennifer Hoffman wil zich aansluiten bij Extinction Rebellion, maar wel 3 op Reis blijven maken

Begrijp jij dit? Ze wil zich aansluiten bij Extincxtion Rebellion, maar wel 3 op Reis blijven maken en 20 keer zoveel meer vluchten maken dan wat een gemiddelde nederlander doet. Ze hebben ooit uitgerekend dat 1 vliegrit naar Italie, ongeveer 250 keer meer uitstoot heeft per persoon dan wanneer je met de auto gaat. Dus voor 1 vliegrit, kan je 250 keer met de auto naar Italie qua uitstoot. Dat een boompje wordt geplant om C02 te compenseren. Dat is gewoon reclame. Want in de praktijk zouden er 250 bomen geplant moeten worden. Maar los van dat wil Jennifer Hoffman wel 3 op Reis blijven maken, maar zich wel inzetten voor Extinction Rebellion. Je aansluiten bij een groep die strafbare feiten plegen. En dan vervolgens zelf 250 keer meer te vervuilen dan een gemiddelde nederlander met 3 op Reis. Als ze zich aansluit, doet ze het waarschijnlijk meer om de aandacht en dat ze kan zeggen dat ze daarbij aangesloten is om de aandacht.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.