Chantal Janzen ooit Bedrogen van Vreemdgaan, maar ging Zelf ook waarschijnlijk Vreemd

In de nieuwste editie van And C, het blad van Chantal Janzen, doet ze een boekje open dat ze bij haar eerste vriendjes ooit een keer heeft meegemaakt dat hij vreemd ging. Het kan Johnny de Mol zijn. Maar het kan ook een vriendje zijn die ze voor 2002 had, toen ze toen wat Johnny de Mol had tot 2004. In 2004 tot ongeveer 2006/2007 is de vrijgezel geweest. Voordat ze zijn huidige partner leerde kennen, had ze een half jaar daarvoor een relatie met Roel Kyvelos. Die presenteerde toen “Een Rug te Ver”, waarbij men 1000 euro kon verdienen als ze wat mafs deden. Toen een vervolg van Over de Rooije. Maar plotseling was rond die tijd het ook uit met Chantal en meteen had ze een andere vriend die ze nu nog heeft. Ze zei toen letterlijk dat ze de relatie verbrak, omdat ze haar huidige partner nog van vroeger kende. Dus als je het uitmaakt en meteen heb je een andere relatie, waarbij de media het toen zelfs mocht weten, dan is ze waarschijnlijk gewoon vreemdgegaan. Hoe hypocriet ben je dan om daar een artikel in haar blad over te schrijven hoe erg het is dat haar partner ooit vreemd is gegaan, terwijl ze het zelf later ook deed. Dit gebeurde in de periode toen het uit was na 2004 met Johnny de Mol. Ze was toen 1 of 2 jaar begeerde vrijgezel, waarbij ze toen nog zelfs een prijs voor kreeg. En toen ze met Roel Kyvelos een half jaar. Maakte het toen uit en meteen had ze andere vriend. En met hem heeft ze nog een relatie. Zo zie je maar hoe BN’ers alles bij elkaar liegen. Hoe ze het slachtoffer spelen, terwijl ze het zelf later hebben gedaan. Trap daar dus nooit in. En neem dat artikel van haar met een korreltje zout. Dit is misschien, en misschien ook andere artikels, wel een beetje hard soms wat de site zegt. Maar dit is nou eenmaal op feiten gebaseerd. Juice kanalen kunnen daardoor misschien heftig zijn. Maar dat veroorzaken die BN’ers zelf. Als mannen hun pik niet achterna gaan en vrouwen hun poes droog houden en geen misbruik maken van hun positie als BN’er, dan kan er ook niks gebeuren dat er nare berichten op juice kanalen worden geschreven. BN’ers veroorzaken het zelf om soms naar in het nieuws te komen bij juice kanalen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.