Linda de Munck viert Internationale Vrouwendag

Dat mag wel. Maar volgens mij hebben vrouwen tegenwoordig meer voor het zeggen door hun betere uiterlijk dan mannen. Ze krijgen honderden berichten per dag op datingsites en mannen moeten honderd berichten sturen voor 1 geinteresseerde (van een vriend). Vrouwen hebben meestal het zeggenschap in huis. En ze worden altijd geholpen door mannen en beter, vergeleken met mannen. Ze grijpen altijd terug wat er in 1950 gebeurde. Maar we leven in 2023 en vrouwen hebben tegenwoordig veel meer voor het zeggen dan mannen. Dan waarom dan Internationale Vrouwendag gevierd moet worden, is een raadsel. Misschien in het buitenland, maar niet in Nederland.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=