De Media Gelooft eindelijk een Keer dat Geraldine Kemper vaak Liegt

Al vanaf haar carriere in 2009 bij Spuiten en Slikken, begon ze alles al bij elkaar te liegen omtrent haar seksleven. Dat moest toen waarschijnlijk van de Spuiten en Slikken redactie, aangezien Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Tim Hoffman enz ook van zogenaamd van alles hadden gedaan. Maar toen zij Spuiten en Slikken verlieten, hielden ze ook op met die zogenaamde seksverhalen om stoer over te komen wegens Spuiten en Slikken. Maar Geraldine Kemper bleef doorgaan en deze site wist toen al dat ze alles bij elkaar loog. Als je interviews las, dan zei de ene keer dit en de andere keer dat. Het grootste lachwekkende was ooit dat ze van alles beweert omtrent haar seksleven, dat ze one night stands heeft gehad en nog wel tientallen andere dingen omtrent seksgebied. En ook qua drugsgebruik. Wat zei ze ooit ergens in 2013 in een interview: “Ik moet er niet aan denken om een one night stand te hebben of drugs te gebruiken. Daar ben ik veel te preuts voor.”. Dan weet je meteen dat alles wat ze daarvoor had gezegd op leugens zijn gebaseerd. Maar na 2013 ging ze gewoon door met seksverhalen wat hoogstwaarschijnlijk gewoon niet waar is. Maar dat doet ze allemaal om op te vallen om zo media aandacht te creeeren. Sexy foto’s maken voor media aandacht is goed, omdat het niet gelogen is. Maar verhalen vertellen die gewoon niet waar zijn, gaat te ver. Maar dat het nu zo naar buiten komt, is omdat ze de laatste tijd zogenaamde verhalen heeft die de media hebben bereikt. En bij Shownieuws vragen ze zich af of ze wel de waarheid spreekt en gewoon reclame maakt voor hun podcast met Gwen van Poorten. Om die vraag voor Shownieuws in te vullen. De kans is heel groot dat het gewoon niet waar is. Het draait allemaal om media aandacht en publiciteit voor haar podcast.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=