Oproep aan Bekende Vrouwen: Reageer als je Toch Aanwezig was Gisteren (3 Maart)

Gisteravond op 3 maart had de site een ontmoeting waarbij bekende vrouwen iets moesten laten blijken wat ze beweren wat niet waar is. Toen konden ze testen of ze het wel degelijk doen. Om anoniem te blijven zet de site het er niet meer bij. Maar de bekende vrouwen weten waar het over gaat en die oproep over ging. Maar de site was daar geen bekende vrouw tegengekomen en logen alles bij elkaar. Maar toch hier een oproep of bekende vrouwen zouden willen reageren als ze WEL ernaar toe waren geweest, maar ik ze toevallig niet tegen ben gekomen. Wel moet je zeggen wie je bent. Anders heeft het geen nut. Je naam zal niet genoemd worden op deze site en er zal ook niks gepubliceerd worden. Dus was je gisteravond 3 maart toch aanwezig, mail dan naar deze site via de Contact pagina.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=