Bekende Vrouwen gaan NOOIT NOOIT NOOIT naar de Sauna

De site had ooit naar 5 saunaresorts gemaild die konden vertellen dat geen enkele bekende vrouw naar de sauna gaat (naakt naar openbare saunaresorts). Alleen badkledingdagen en prive sauna’s waar ze alleen zijn. Al doen alle bekende vrouwen (45 stuks) alsof ze er wel naartoe gaan. Maar hierboven zag je al bewijs 1. Maar deze site is er vandaag achter gekomen (nog een bewijs) dat er NOOIT 1 bekende vrouw ernaar toe is geweest. Wat precies kan de site niet zeggen. Maar nu blijkt uit deze 2 bewijzen dat bekende vrouwen werkelijk NOOIT naar de sauna gaan. 45 Bekende vrouwen beweren van wel. Maar dat is gewoon gelogen om op te vallen of niet preuts over te komen. Bekende vrouwen liegen omtrent sauna alles bij elkaar. Ze gaan er gewoon NOOIT naartoe. Dat maakt niks uit. Maar moeten dan niet doen alsof. Dit overigens het laatste bericht wat de site erover schrijft. Nu alleen even vanwege het 2e bewijs, wat de bezoekers waarschijnlijk wel weten. Mocht een bekende vrouw hierop willen reageren, dan kan dat via de Contact pagina.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=