Sylvana IJsselmuiden Aangereden door een Dronken Automobilist

In de nieuwste Dumpert Reeten, waar zij altijd bij is, verklaarde iemand haar afwezigheid. Wat bleek is dat ze is aangereden door een dronken automobilist. Ze heeft er een hersenschudding aan overgehouden. Ze mag nog wel van geluk spreken. Ze had ook dood kunnen zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=