Relatie van Anouk Maas is Definitief Voorbij

Eerst kon de site meldden dat ze misschien vreemd ging, door na een relatie van 7 jaar opeens de relatie van toen de beeindigen, om vervolgens per direct al een andere vriend te hebben (Nigel van Chef van Lef). De site meldde dat ze misschien vrijgezel was en dat de relatie voorbij zou zijn. Dit doordat ze ee half jaar geleden voor het laatst bij elkaar op de Instagrams te zien waren. Plus hij lag in het ziekenhuis en is toen niet op bezoek geweest. Dus dan weet je eigenlijk al hoelaat het is. Maar echt bewijs was er niet. Nu wel! BN’ertjes weet dat er een nieuw datingprogramma komt. En wie doet er mee: Nigel van Chef met Lef. Die had toch een relatie met Anouk Maas. Niet dus. Als je meedoet aan een datingprogramma, dan moet je al een tijdje vrijgezel zijn. Dus als hij vrijgezel is, is Anouk Maas ook vrijgezel. Daar is geen ontkennen aan. Anouk Maas zal deze site wel een stomme site vinden. Maar ja, zij gaat vreemd, laat een ex na 7 jaar barsten, om vervolgens per direct een relatie te beginnen en na 7 maandan alweer te beeindigen. En als je bekend bent, dan vraag je erom dat mensen over je schrijven. Gelukkig weet ze niet wie ik ben en waar ik woon. Anders had ik een goede uitvaartverzekering moeten hebben :>.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=