Anna Gimbrere zal een Nare tijd doorgaan wegens Misschien Grensoverschrijdend gedrag bij haar Vriend

Haar vriend Herman van der Zandt is 1 van de NOS Sport presentatoren. En die sportpresentatoren, al willen ze daar geen namen noemen, blijken onderdeel te zijn van grensoverschrijdend gedrag. Dit in de vorm door vrouwen anders te behandelen dan geoorloofd. En haar vriend Herman van der Zandt is 1 van die presentatoren. Er wordt niet over 1 NOS Sport presentator gesproken die zo doet tegen vrouwen. Maar meerdere, omdat ze zich onaantastbaar blijken te voelen. Bij NOS Sport zijn er meer seksuele grensoverschrijdende gevallen. Zo zouden medewerkers porno kijken in het bijzijn van personeel. En is er een medewerker die een vrouwelijke medewerker stalkt. Maar aangezien Anna Gimbrere de vriendin is van Herman van der Zandt en vandaag 1 van de verdachte is van ongeloorloofd gedrag naar vrouwen toe, zal het voor Anna Gimbrere zelf ook geen makkelijke periode worden zolang het onderzoek daar loopt. Of er gevolgen zijn voor hem en de NOS Sport presentatoren is niet bekend. Dit staat immers op de site van RTL Boulevard:

Ook presentatoren zouden zich af en toe flink misdragen, maar zijn hier nooit op aangesproken. “Zij zijn de boegbeelden van de sportprogramma’s en genieten een haast onaantastbare status. Zelfs als er een melding wordt gedaan van ongewenste omgang door een presentator met een vrouwelijke medewerker, blijft die status overeind.” De hoofdredactie zou klachten over deze persoon hebben genegeerd. De presentator werkt ook nog steeds bij NOS Sport. 

Het kan zijn dat het om een andere presentator gaat of meerdere. Maar hij is wel 1 van die presentatoren die bij NOS Sport werkt.