Cecilia Adoree Verzint dingen en Bedreigt BN’ertjes

Cecilia Adoree is een beetje te weg kwijt. Deze site nam contact op, omdat zij mede verantwoordelijk waarschijnlijk is van 1 van de stalkingspraktijken naar deze site toe. Hoe en wat is ingewikkeld. De site heeft alles uitgelegd in de mail en wou weten hoe iets zit, waar deze site recht op heeft. Maar zij verdraait de boel dat de site eigenaar zich zogenaamd voordoet als verschillende vrouwen op Instagram. Laten we zo zeggen. De site neemt juist nooit contact op, omdat ze altijd liegen en de kans loopt op blokkade. Dus waar ze dat verhaal zonder enig bewijs vandaan haalt, mag Joost weten. Maar nu komt het. De site eigenaar heeft haar e-mailadres en telefoonnummer en we hebben ooit goed contact met elkaar gehad. Dus ze kent mij. De site eigenaar zei vervolgens alleen of ze een mail terug zou willen sturen. Aangezien het belangrijk was. Want anders zou de site haar even moeten bellen, aangezien het hier om criminaliteit ging. Dus gewoon van: Ik moet je spreken en wat weten. En zij kent mij ook heel goed. Stuurt ze een mail terug, verzint ze dingen en zegt ze dit, wat kant nog wal raakt:

Ik wil niet dat je mij of andere vrouwen nog contacteert vanuit verschillende accounts. Ga me zeker niet anoniem bellen. Mocht je dat wel doen neem ik uiteraard contact op met de andere vrouwen. 

Ik heb nooit voor mijn site ooit informatie verstrekt via Instagam. Laat staan onder vrouwennamen. Ze is een beetje de weg kwijt. Maar de tekst dat ze mij zwart gaat maken bij andere mensen is gewoon een dreiging wat ze uit. Maar bij welke bekende vrouwen wil ze mij dan zwart maken? Geen idee. Maar dat mensen weten hoe zij in elkaar zit. Dit is van maatschappelijk belang en daarom mogen mensen weten hoe zij in elkaar zit. Het moet toch niet zo zijn dat je iemand niet mag raadplegen als het ZEER belangrijk is of dat iemand bv opgelicht wordt. En dat je vervolgens een dreiging van die persoon erover heen krijgt. Kan me goed voorstellen dat GTST haar 2 jaar geleden eruit heeft gedonderd. En nieuwe acteerklussen heeft ze daarna ook nooit gekregen. Dus meid, kijk uit wat je doet. Je bent alleen maar zelf de klos. Het ging erover dat misschien mede parte heeft gespeeld in van de stalkingpraktijken naar deze site toe. En als je haar daar op aanspreekt, krijg je dus een dreigement dat ze mij bij andere BN’ers wel even zwart zou maken. Hetzelfde als dat je opgelicht wordt. De oplichter ermee confronteert en de oplichter jou gaat bedreigen. Laat staan dat wat ze zegt ook nog gelogen, verzonnen of denkt dat zoiets is zonder enig bewijs. Dat men nu weet hoe ze achter de schermen is. Misschien dat ze het niet in de gaten heeft. Maar ze heeft hier gewoon een strafbaar feit gepleegd door pogingen te doen tot smaad/laster praktijken. Dat deze site wel dingen mag melden is omdat BN’ers nou eenmaal bekend zijn en de media voor lief moeten nemen.