BN’ers blijken Totaal Verkeerd te Reageren bij Juice

Sinds 2 jaar bestaan er juice kanalen en ook deze site. Maar voor die tijd heette het altijd shownieuws. Maar deze site heeft iets ontdekt, waarbij blijkt dat BN’ers totaal verkeerd reageren op juice/shownieuws. Want wat blijkt. Shownieuws/juice moet je zien als dat je bestraft wordt, omdat je bv iets fouts hebt gedaan wat niet mag of niet door de beugel kan. Het is niet strafbaar. Maar maatschappelijk is het niet netjes. En zo moet je media zien. En bij showbizz is het shownieuws/juice. Je moet juice kanalen eigenlijk als een soort politiebureau zien die mensen terecht zet bij BN’ers. Want meer dan 3/4 van de BN’ers blijkt in een slachtofferrol te vallen. Alsof de media het dan heeft gedaan. BN’ers moeten het zichzelf kwalijk nemen. Dat ze TOEGEVEN dat ze fout zijn geweest. En dat kan natuurlijk via Instagram. Maar dat zie je nooit. Althans deze site heeft dat nog nooit meegemaakt. Voorbeeld is Anouk Maas. Deze site vertelde dat ze waarschijnlijk vreemd is geweest. Haar ex is daardoor flink de dupe geworden. Deze site mailde haar een tijdje terug voor iets. Heeft ze nooit terug gereageerd. Alsof deze site de schuldige is van alles, terwijl zij toch degene is geweest die fout is geweest door vreemd te gaan. En aangezien ze bekend is, mag je dat dan gewoon melden. Had ze maar niet vreemd moeten gaan. Het is dan maatschappelijk belang dat mensen weten hoe zo’n persoon in elkaar zit. Maar door niet terug te reageren, geeft ze eigenlijk indirect aan het slachtoffer te zijn van deze site. Dit gaat natuurlijk nergens over. Maar het zegt wel wat over het karakter van BN’ers. Omdat ze zichzelf goed voelen, denken ze alles te kunnen maken. En dat resulteert bij velen dat ze zich altijd het slachtoffer voelen, terwijl ze juist de dader zijn. Beetje overdreven, maar je begrijpt wat ik bedoel. BN’ers zijn gewoon normaal. Maar ze moeten eens ophouden met juice kanalen de schuld te geven. BN’ers doen iets wat niet door de beugel kan. Ga dan ook je verantwoordelijkheid nemen door op je Instagram je spijt te betuigen, waardoor mensen kunnen zien dat je niet een slachtofferrol valt. Dat je eigenlijk toegeeft dat je de dader bent. Wel gaan juice kanalen soms ook ver. Maar over het algemeen zijn juice/shownieuws sites een soort van politie die BN’ers op de vingers tikken. En BN’ers kunnen daar dan beter gehoor aan geven en hun excuses aanbieden bij iets op hun Instagram ipv een juice kanaal zwart te maken in de media.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=