Oproep aan BN’ers om deze Maand Toplessfoto’s te maken voor Aandacht voor Borstkanker

Normaal gesproken gaat deze site nooit zeggen of BN’ers iets meer foto’s willen maken over een bepaald onderwerp. Maar nu eenmalig wel. Vandaag is het begin van de maand oktober. En die maand staat bij KWF (Pink Ribbon) in het teken van borstkanker. Om aandacht te vragen voor borstkankeronderzoek voor meer geld over het ontstaan en de genezig ervan, zou deze site eenmalig willen vragen of bekende vrouwen deze week/maand iets meer bedekte toplessfoto’s willen publiceren op hun Instagram om vervolgens de tekst erbij te zetten dat het borstkankeronderzoek gaat. Via de site van Pink Ribbon kunnen ze dan geld doneren. Lees deze tekst over de borstkankermaand. En dit is de link voor als BN’ers de link willen gebruiken om mensen aan te sporen om te doneren. Dus als je een bekende vrouw bent, hopelijk maakt deze periode iets meer toplessfoto’s. Hoe wat en waar moeten jullie zelf beslissen. Normaal vraagt de site dit nooit. Maar vanwege de borstkankermaand oktober, is dit een uitzondering. Dit bericht is geinspireerd door wat Linda Hakeboom mee heeft gemaakt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.