Oproep aan BN’ers omtrent de Voorstelling in Diemen (Herinnering)

Dit bericht is bedoeld voor de bekende vrouwen die naar de voorstelling “De man die de Krant van Gisteren krijgt en er nu Genoeg van heeft”. Hieronder vind je informatie waar je moet parkeren en waar je aan moet houden. De regels zijn heel simpel. De voorstelling begint om 20:30. Normaal gesproken moet je dan tussen 20:00 en 20:15 aanwezig zijn. Maar omdat je hier de site eigenaar ontmoet voor en na de voorstelling, kan je beter iets eerder komen. Zorg ervoor als bekende vrouw dat je tussen 19:30 en 19:45 uur aanwezig bent. Dan is er voor die tijd nog zat tijd om mij te ontmoeten voordat de voorstelling begint. Ook na de voorstelling kan je nog een drankje met me drinken. Je krijgt dan ook zeker weten juice te horen, wat andere mensen niet mogen weten. Verder moet je je netjes gedragen en niet over hebben dat ik ooit wat over je hebt geschreven. En niet liegen dat je niet weet wie ik ben. Als je naar die voorstelling gaat, weet je dat je voor mij komt naast die voorstelling. Ik spreek je aan als jij in het cafe gaat zitten. Dus de regels zijn, zorg dat je op tijd komt, wees netjes en lieg niet. Mocht je een bekende vrouw zijn en toch ook mij willen ontmoeten naast die voorstelling over fake nieuws, dan kan je alsnog HIER een kaartje bestellen voor vrijdag 7 oktober! Misschien komt er wel een BLOTE MAN IN VOOR :>. Tenminste dat was ooit eerder bij een voorstelling van Theatertroep. Nu over het parkeren. Ze hebben een eigen parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Het kan zijn dat je toch een kaartje moet kopen, maar die is dan kosteloos. Het parkeerterrein bevindt zich op het adres Prins Mauritslaan in Diemen. Vervolgens is het maar 1 minuutje lopen naar Theater de Omval op het adres Ouddiemerlaan 104. Schrijf dit op een blaadje. Want als je dit nieuwsbericht terug moet vinden over een anderhalve week, dan ben je wel even bezig. Dus als je een bekende vrouw bent. Dan is dit een herinnering voor als je wilt komen. En je kan natuurlijk altijd een kaartje alsnog kopen voor als je naast de voorstelling over fake nieuws, de site eigenaar wilt ontmoeten voor en na de voorstelling. De site eigenaar zal je aanspreken als je aan een tafeltje zit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.