BN’ers die Sexy foto’s maken komt Niet overeen met de Praktijk

Deze site heeft even lopen googlen, naar aanleiding van dat bekende vrouwen sexy foto’s maken, wat ze aan hun lichaam wel en niet beschaamtelijk vinden. Dus om te fotograferen en te publiceren. Het is moeilijk om te vinden. Maar feitelijk is het zo dat vrouwen hun poes net zo beschaamtelijk vinden als hun borsten en hun kont om te laten zien aan andere mensen, als dat ergens zou moeten. Dat kan zijn een naaktstrand, sauna. Maar ook door de nadruk op te leggen bij sexy foto’s wat heel vaak gebeurd, maar dan bedekt met een bikini/lingerie/handen. Maar dat komt totaal niet overeen met de BN’ers. Want BN’ers hebben in de afgelopen jaren duidelijk laten zien dat 95 procent van alle sexy foto’s de nadruk bij de kont en de borsten liggen. En 5 procent maar bij de poes. Hoe kan het dan dat volgens google dat borsten even beschaamtelijk zijn als de poes. Nog erger zelfs. De kont of borsten laten ze soms bijna helemaal zien. Maar foto’s met de nadruk op de poes (met slip aan/handen ervoor/via de zijkant sliploos) juist totaal niet. En voor duidelijkheid wil deze site NIET tegen de BN’ers zeggen dat ze meer foto’s moeten maken met de nadruk op de poes. Maar als volgens google de poes even beschaamtelijk is als de kont en borsten. Waarom worden dan bij 95 procent van de foto’s de nadruk gelegd op de borsten of de kont. En maar 5 procent bij de poes. Wat voor foto’s de BN’ers maken. Deze site publiceert gewoon wat BN’ers publiceren. Maar de theorie van Google komt niet overeen met de praktijk wat BN’ers aan sexy foto’s maken en de nadruk ergens op leggen. Bij de poes is dan waarschijnlijk toch meer schaamte, dan bij de kont en de borsten. Wat is niet bekend. Maar als mannen een sexy foto maken, wordt wel de nadruk gelegd op het geslachtsdeel. Ook in de Playboyfoto’s van vroeger met BN’ers is het geslachtsdeel net zo vaak in beeld als de borsten en de kont. Maar het typische is. Als er een foto is gemaakt met de nadruk op de poes, dan is die foto veel minder heftig dan een kont foto of een zeer diepe decollete. Dus waar het aan ligt dat BN’ers voor 95 procent sexy foto’s maken met de nadruk op de borsten en de kont en nauwelijk op de poes, is totaal niet bekend.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=