Helene Hendriks houdt van Juice

Je zou zeggen dat ze meer van sport houdt om dat te lezen. Dat ook. Maar ook juice/shownieuws vindt ze zeer leuk om dat te lezen. Met name Media Courant vindt ze leuk om te bezoeken. Hoe smeuig die site is. Ze zegt van juice te houden. Dus waarschijnlijk ook deze site, Life of Yvonne, Roddelpraat, Reality FBI en Juice Channel. Dit zei ze bij Vandaag Inside.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.