Arjen Lubach sleept Yvonne Coldeweijer misschien voor de Rechter

Yvonne Coldeweijer bracht een tijdje terug dat Arjen Lubach niet netjes is in liefde, om het zo te zeggen. Maar ja, dat is maar de vraag. Er is nooit bevestigend bewijs dat dat echt waar is, wat Yvonne Coldeweijer heeft beweerd. Maar ondanks dat heeft Arjen Lubach een advocaat op haar afgestuurd. Waarschijnlijk moet zij wat rectificeren dat het niet waar is. Maar ja, als ze dat niet doet, dan wordt ze waarschijnlijk gedagvaard. Tip voor Yvonne. Als je alleen maar een mailtje of een paar maitjes hebt gehad, dan is dat geen bewijs. Iedereen kan wat verzinnen en iets heftiger maken wat je daarvoor hebt gebracht. Men wilt daardoor opvallen. Maar door dat opvalgedrag van mailers (wat dan niet waar is), ga jij iemand onterecht beschuldigen. Dus als je niet tot nauwelijks bewijs hebt (ook al zijn het meerdere mailers), dan moet je het gewoon rectificeren. Want je hebt dan gewoon geen bewijs en wat je toen had gebracht ging dan ook veel te ver. Zo voorkom je een rechtszaak, want zonder bewijs ga je die toch verliezen. Al helemaal vanwege de heftigheid van het nieuws. Heb je echt officieel bewijs dat iemand bv een klacht bij de NPO heeft ingediend, dan is dat wel bewijs. Dan kan je onmogelijk verliezen bij de rechtszaak. Want maatschappelijk belang gaat dan voor. Daarom heeft deze site nergens last, omdat deze site altijd bewijs levert. En als iets misschien waar is, dan is de bron die site die dat heeft gemeld. Maar een mail zonder bewijs is geen bewijs. En als dat het geval is, dan moet je gewoon rectificeren en geen chaos veroorzaken. Je bent alleen maar geld kwijt of niks. Want bij Samantha Steenwijk had je ook geen echt bewijs en heb je toen ook verloren. En dat is ook de reden dat Alberto Stegeman iedere keer wint, want die heeft gewoon bewijs en mag uitzendingen om die reden altijd uitzenden.

Update: Yvonne Coldeweijer heeft nav de brief van de advocaat van Arjen Lubach, besloten om de content te verwijderen en voorlopig niks meer te publiceren omtrent hem. En deze site kan je al zeggen dat ze dat alleen maar heeft gedaan, omdat ze niet tot nauwelijks bewijs heeft. Deze site zou dit verhaal nooit hebben gepubliceerd, wegens waarschijnlijk dus gebrek aan bewijs.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=