Abbey Hoes gaat Seksspeeltjes Promoten

Abbey Hoes gaat samen met Tess Duinker het gezicht worden van Easytoys. Een bedrijf die seksspeeltjes maakt. Ze zeggen ambassadeur nu te zijn. Dat houdt waarschijnlijk in dat ze dit zogenaamd gratis doen. Alsof ze gratis seksspeeltjes uit gaan testen en reclame maken voor een bedrijf. Deze site heeft al eerder gezegd dat BN’ers altjid net doen alsof ze het altijd gratis doen. Maar er blijkt wel degelijk voor betaald te worden. Dit doen BN’ers alleen maar om een beter imago te krijgen als ze zogenaamd iets gratis doen. Maar als je zogenaamd voor Easytoys gratis reclame gaat maken, dan kan iedereen zich wel bedenken dat dat natuurlijk niet waar is. Waarom zou je als bekende vrouw gratis reclame maken voor een seksbedrijf. Dat is de enige beweegreden: Geld. Als ze dit zouden ontkennen, dan zou dat wel erg gek zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=