Zo kan je de Poes laten zien, zonder Handen ervoor

Zo snel zullen de BN’ers niet doen. Maar toch publiceren sommige BN’ers af en toe een foto (full frontal) waar ze hun hand voor hun poes hebben of door het te blurren. Maar bij een oude foto van Fajah Lourens blijkt dat helemaal niet te hoeven. Als je je kont namelijk als vrouw iets naar achteren doet en je benen dicht tegen elkaar, dan kan je niks zien. En dat terwijl je gewoon staat. Mocht een BN’er ooit een full frontal foto willen maken met bv blurring, dan is dat dus helemaal niet nodig. Tenzij het voor de BN’er toch iets te ver gaat. Hieronder zie je het Fajah Lourens doen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=